اخبار پژوهشگاه

مصاحبه با آقای دکتر ایرج فیضی سرپرست پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی جهاد دانشگاهی برای ویژه نامه سالگرد تاسیس جهاد دانشگاهی

آقای دکتر ایرج فیضی، سرپرست پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی جهاد دانشگاهی برای ویژه نامه سالگرد تاسیس جهاد دانشگاهی در مصاحبه ی خود با خبر نگاران چنین گفت؛

انتشار نتایج پیمایش ملی زندگی ایرانیان تا سال آینده/اجرای طرح جامع سنجش سبک زندگی

انتشار نتایج پیمایش ملی زندگی ایرانیان تا سال آینده/راه‌اندازی‌ سامانه جامع سنجش سبک زندگی - ایسنا                                                                                                                                                                                                                                                                 &n...

پیمایش ملی سبک زندگی ایرانی-اسلامی در پژوهشگاه علوم انسانی جهاددانشگاهی/تحلیل وضعیت فرهنگی و اجتماعی

رایزنی با 6 سازمان و وزارتخانه برای اجرای طرح پیمایش ملی سبک زندگی ایرانیان

پایش سند چشم‌انداز 1404با همکاری سازمان برنامه/ سنجش فضای سرمایه گذاری در اقتصاد ایران

سرپرست پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی جهاددانشگاهی با اشاره به پایش سند چشم‌انداز ۱۴۰۴ با همکاری سازمان برنامه و بودجه، از اجرای طرح‌های متعددی همچون سنجش فضای سرمایه‌گذاری در اقتصاد ایران، اشتغال و بیکاری و پیمایش ملی شبکه‌های اجتماعی فضای مجازی در این پژوهشگاه خبر داد.